Recept — uer RSS



Stekt Uer med kryddig bönröra

Vi hade bråttom med middagen och stekte färsk isländsk uerfilé i vår egen ekologiska fiskkrydda, drog ihop en härlig kryddstark bönröra med hackad blekselleri, paprika och persilja. Vi serverade med grekisk myntayoghurt och groddar. Inga kolhydrater alls denna gång. Det tog bara tio minuter. Äkta snabbmat!Det här behöver du:Ffärsk uerfilé med skinn1 burk med mixade bönorBlekselleriPaprikaLite tomatpuréPersiljaLime eller CitronVitlökIsfisks krydda/el egen curryblandningLite Salt och PepparEn uns ChiliGrekisk YoghurtMyntaGurkaSmör och OlivoljaValfria GroddarSockerärtor Gör så här Hacka vitlök, selleristjälken, paprikan och persiljan fint. Mjuka vitlöken och sellerihacket i en tjockbottnad kastrull med lite olivolja. Lägg i en tesked tomatpuré, en udd torkad chili, en tesked riven ingefära, tillsätt salt och en matsked av isfisks krydda. Låt steka ihop någon minut, tillsätt sedan bönmixen,...

Fortsätt läsa