Leveransvillkor


Leveransvillkor

När du som privatperson handlar hos oss ingår alltid moms i det angivna priset. Vid hemleverans debiteras en avgift på 150kr om ni bor inom tullarna. Beställer ni varor till ett värde av minst 1500kr bjuder vi på hemkörnings-avgiften, inom ovannämnda område. Bor du inom 2 mil från Stocholms city debiteras en avgift på 1000kr. Beställer ni varor till ett värde av minst 6000kr bjuder vi på hemkörnings-avgiften.

Bor ni mellan Stockholm och Arlanda stannar vi gärna vid valfri avfart längs E4 i samband med att vi hämtar fisken på Arlanda. För längre hemleverans inom Stockholms län kontakta oss för prisuppgift. 

Vid leverans

Vid beställning lämnar ni ert telefonnummer där ni nås vid leveranstillfället. Om ni inte är hemma på överenskommen tid ställs varorna utanför ytterdörren. Fisken är kyld och klarar sig några timmar tills ni kommer hem och kan lägga den i kylskåp.
Om ni bor i hus med portkod och vi inte kommer in i porten eller når er via telefon, tar vi tillbaka varorna och ni kommer att debiteras fullt pris för den beställda varan.

Force Majeure

Isfisk ansvarar inte för förseningar eller utebliven leverans orsakade av omständigheter som Isfisk inte kunnat råda över såsom flygstrejk, förseningar av flygtransport, stormar och dåligt väder etc.